Bok 9 VINDFALL

Se, så glad Silja blir da hun får brev fra Karl Oskar.
Nå er det duket for intriger. En rivalinne har dukket opp, Silja sliter på sagbruket og driften og Asbjørn har ikke blitt blidere, ser det ut som. Og hva vil skje når Arvid oppdager hvem som hjelper til med slåtten?

Endelig er bok 4, Skogmannen, i handelen.Kul Forrige bok sluttet med at Silja er i ferd med å synke ned i en myr. Over henne står den mest heselige skapningen hun noen sinne har sett. Har ser ut som at han har brennmerket halve ansiktet og veser som et dyr, og i hånden bærer han en stor øks. Silja tenker at kanskje det er bedre om hun synker i myra likevel.

Enda en sjanse til å skaffe seg en gratis bok av Årringer 1 til deg selv, venner og familie. Gjerne signert om du vil. Årringer og forfatter, Yvonne Andersen, kommer til Strømmen storsenter på Strømmen utenfor Olso, lørdag 16 mars, nærmere bestemt på Narvesen kl 12 til 14.

Bare å komme innom.Kul

Nå kommer ÅRRINGER OG ELVEKONGEN til Finnskogen lørdag og søndag 9 - 10 mars. Da har forfatteren, Yvonne Andersen, stand på Finnskogutstillingen på Svullrya. For de som ikke har sikret seg første bok, kan få den gratis og signert begge dagene fra kl 11-17. Og ta gjerne med bøker til familie og venner.Kul

Bli Årringer-abonnent og vinn tur til syden.

Hvis du abonnerer på Årringer blir du med i trekningen på et reisegavekort på kr 10 000.-Kul

Som abonnent får du alle Årringer-bøkene portofritt i postkassen, samt tilbud og gratisbøker fra forlaget Cappelen Damm. Og det beste av alt: Du får boken lenge før den kommer ut i handelen.Kul Her er det bare å hive seg på abonnementordningen og vente på at bøkene skal strømme til din postkasse.